Zeer moeilijke periode voor Nora Gharib: “Dit nooit meer” Buitenland
Buitenland

Zeer moeilijke periode voor Nora Gharib: “Dit nooit meer”

Zeer moeilijke periode voor Nora Gharib: “Dit nooit meer”

Het gaat Nora Gharib de laatste tijd voor de wind op professioneel vlak. Ze schittert momenteel in ‘Dancing With The Stars’, en ze komt binnenkort met niet één, maar twéé nieuwe programma’s naar buiten. Dat legt haar financieel natuurlijk ook geen windeieren.

“Ik hoef niet rijk te worden, maar ik wil mijn huur kunnen betalen en shoppen zonder veel nadenken”, zegt Nora in Het Laatste Nieuws. “Ik ben heel blij met wat ik nu verdien. Toen ik pas alleen ging wonen als 19-jarige, zijn er momenten geweest dat mijn rekening leeg was, dat wil ik nooit meer meemaken. Ik had toen een leefloon van 700 euro.”

"Ik heb al mijn YouTube-filmpjes offline gehaald"

“Door corona ben ik minder gaan vloggen en tijdens mijn scheiding had ik helemaal geen zin meer om video's te maken”, geeft de actrice, die lange tijd haar privéleven op YouTube te grabbel legde, toe. “Meer nog, ik heb al mijn filmpjes offline gehaald."

"Ik wilde niet dat er nog oude beelden zouden blijven circuleren. Door mama te worden denk ik ook beter na over wat ik wel en niet toon uit mijn privéleven. Mijn ouders waren de trend van het vloggen lang voor, zij filmden werkelijk álles.”

“Als ik die video's van mezelf terugzie, snap ik waarom ik in de showbizz ben terechtgekomen. Mijn papa is trouwens supertrots op mij, al vindt hij het soms moeilijk om dat te uiten. Wanneer hij zwijgt, weet ik bijvoorbeeld dat hij heel fier is, maar er de woorden niet voor vindt."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws