Julia leert de andere kant van K3 kennen: "Ik heb het al door, ja" Buitenland
Buitenland

Julia leert de andere kant van K3 kennen: "Ik heb het al door, ja"

Julia leert de andere kant van K3 kennen: "Ik heb het al door, ja"

Julia Boschman is nu al een maandje het nieuwe K3'tje. Vooraf kreeg ze waarschuwingen te horen van Klaasje Meijer, die ermee stopte.

Klaasje stopte omdat ze voortdurend het gevoel had dat ze geleefd werd als K3'tje. Een K3'tje ben je immers niet enkel tussen 9 en 5. Dat is een hele verantwoordelijkheid. Bovendien is het een druk leven.

"Ik zal m'n lichaam niet meer zo moeten pushen", vertelde Klaasje eerder in TV-Familie. Het keurslijf was erg strak. "Niet dat ik enorm rebels ben, of zo. En het is logisch dat ik bij persoonlijke keuzes in overleg ging met mijn werkgever. Maar alles werd heel erg vanuit het concept K3 bekeken."

Mentaal op voorbereid

Julia steekt dat zelf ook niet onder stoelen of banken. Ze heeft al mogen ervaren dat het werk best pittig is bij K3. "Ik was er mentaal op voorbereid dat het nog zwaarder zou zijn", zegt Julia in Story. "Ja, het is hard werken en de nachtjes zijn kort, maar zodra wij samen op een podium of in een studio staan, ben ik dat alweer vergeten."

Nochtans zien de K3'tjes hun familie niet zoveel. Maar daartegenover staat dat wij zoveel leuke en afwisselende dingen kunnen doen", relativeert Hanne meteen. "Dan denk je bij jezelf: wat een leuk leven leiden wij toch! Natuurlijk is het soms ook zwaar. Als de agenda zo vol zit dat je het gevoel hebt dat je op een rijdende trein zit die niet meer stopt. Soms voel je dat je lichamelijk een beetje opbrandt, maar dan zijn er weer rustmomenten en knallen we er weer tegenaan."

Altijd K3

Julia is nu ook K3. Een pauzeknop is er eigenlijk niet. Dat ontdekte ze na een maandje intussen wel. "Je bent altijd K3, dat heb ik ook al door", zegt Julia. "Je moet altijd aanstaan en soms is dat vermoeiend. Maar andere jobs hebben ook nadelen."

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws