Erg pijnlijk nieuws over kinderen van Marco Borsato Buitenland
Buitenland

Erg pijnlijk nieuws over kinderen van Marco Borsato

Erg pijnlijk nieuws over kinderen van Marco Borsato

Na de klacht tegen Marco Borsato vanwege seksueel misbruik gaat de hele familie door een donkere periode. Ook de kinderen lijden er flink onder.

Een 22-jarige vrouw beweert dat Borsato haar jarenlang seksueel misbruik heeft. Bovendien was de zanger bevriend met de ouders van de vrouw. "Het zou gebeurd zijn tussen 2014 en 2019. Het meisje was toen tussen de 15 en 20 jaar oud, ongeveer dezelfde leeftijd als Borsato zijn dochter", lichtte de Nederlandse journalist Rob Goossens al toe aan HLN.

Nu blijkt dat de kinderen van Marco en Leontine, Luca, Senna en Jada, bedreigingen krijgen. Luca onthulde dat aan 'Reality FBI'. Luca, Senna en Jada krijgen bedreigingen via social media en via mail. "Wij weten wat we weten en that’s it", zegt Luca over de zaak rond zijn vader. "Daar praten we verder niet over. Dit is een zaak on it’s own."

Dreigementen

Dat er mensen zijn die dreigementen sturen, kan Luca niet begrijpen. "Dat wij en überhaupt mensen hier dreigementen over ontvangen is te laag voor woorden eigenlijk", stelt hij. Leontine Borsato laat helemaal niets meer van zich horen. Zij wil niets kwijt over de zaak in de media. Dat kan immers tegen haar gebruikt worden.

Marco en Leontine laten zich niet meer in het openbaar zien. Al zou Marco wel aanwezig zijn in zijn penthouse in Alkmaar. Geruchten dat de zanger dus naar Ibiza is, kloppen niet. Hij blijft thuis en vierde onlangs zijn 55ste verjaardag. Al zal van vieren in deze periode niet veel sprake zijn.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws