Lauren Versnick en Jens Dendoncker nemen moeilijke beslissing Buitenland
Buitenland

Lauren Versnick en Jens Dendoncker nemen moeilijke beslissing

Lauren Versnick en Jens Dendoncker nemen moeilijke beslissing

Lauren Versnick is 27 en al een tijdje samen met Jens Dendoncker. Onvermijdelijk komt dan de vraag of het niet tijd wordt voor kindjes.

Lauren en Jens hebben echter een pittig jaar achter de rug, om meerdere redenen. Zo heeft Jens zware mentale problemen gehad en is hij nog steeds herstellende. Lauren was er steeds voor haar partner. Naar eigen zeggen kon ze ook rekenen op de steun van haar familie.

Grootmoeder

"Het heeft ook het afgelopen jaar meegespeeld, toen Jens (Dendoncker, sinds 2018 Laurens partner, red.) door een mindere periode ging. Ook dan zijn mijn ­familie en goede vrienden er onvoorwaardelijk geweest", legt Lauren uit in een gesprek met Het Laatste Nieuws.

Vorig jaar moest Lauren ook haar grootmoeder afgeven. Ze overleed op bijna 90-jarige leeftijd. "Toen mijn oma vorige zomer overleed, was dat voor onze ganse familie een zware slag. Ze zou 90 worden en had een mooi en boeiend leven ­geleid, maar toch maakt dat het gemis niet minder. We zouden sámen oud worden, weet je wel", zegt Lauren.

(Nu) geen kinderen

Het heeft ervoor gezorgd dat Lauren en Jens nu niet aan kinderen beginnen. Dit is niet het juiste moment. "Ooit wil ik zelf misschien wel een gezin, maar dat is nu nog niet aan de orde. Er is de laatste tijd veel dooreengeschud. Ik wil even genieten van wat er is", laat Lauren optekenen.

Met Jens gaat het intussen wel steeds beter, maar helemaal de oude is hij nog niet. De oorzaak van zijn depressie kent Jens nog steeds niet. “Op zich had ik een heel goed leven: een job die ik graag deed, een lief, een huis. Het is erg moeilijk om te zeggen: dát en dát heeft die depressie veroorzaakt”, zei Jens in een gesprek met Johan Terryn. “Ik geloof dat het bij sommigen veel duidelijker is, maar bij mij is dat niet het geval. Het was een beetje out of the blue.”

Populair

Laatste nieuws