‘The Masked Singer’-fans weten het nu al: “Híj zit in het kostuum van Edelhert” Buitenland
Buitenland

‘The Masked Singer’-fans weten het nu al: “Híj zit in het kostuum van Edelhert”

‘The Masked Singer’-fans weten het nu al: “Híj zit in het kostuum van Edelhert”

Binnenkort start op VTM het tweede seizoen van ‘The Masked Singer’. Vorig seizoen zochten de kijkers volop mee naar de identiteit van de zangers en zangeressen achter de maskers, en dat zal ditmaal niet anders zijn.

Gisteren kwam de de aftelklok op themaskedsinger.be op nul te staan. Het moment waarop iedereen via de drie mysterieuze symbolen kon binnentreden in drie magische virtuele werelden. De werelden van Edelhert, Papegaai en Robot. Deze eerste drie figuren uit ‘The Masked Singer’ treden uit de schaduw en nemen iedereen mee in hun adembenemende 3D-wereld.

Een lange smalle

“De wereld van Edelhert is statig, chique en vol grandeur. Zelf straalt hij één en al kracht en zelfzekerheid uit. Edelhert is classy en heeft al wat meegemaakt. Hij laat zich niet makkelijk uit zijn lood slaan en heeft graag de touwtjes in handen.” Zo stelde VTM Edelhert voor. Kijkers begonnen al naarstig te speculeren.

“Edelhert is nu al mijn favoriet. Wat een prachtig kostuum”, schreef een fan op de sociale media. “En ik kan er niet aan doen, maar mijn gok is nu al Peter Van de Velde!” Een ander kon zich daarin volledig vinden. “Dat zei ik hier thuis ook al. Een lange smalle. Dat is zeker Peter Van de Velde!”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws