Sarah van Soelen laat boezem bewonderen: "Ze vallen er bijna uit" Buitenland
Buitenland

Sarah van Soelen laat boezem bewonderen: "Ze vallen er bijna uit"

Sarah van Soelen laat boezem bewonderen: "Ze vallen er bijna uit"

Sarah van Soelen postte op Instagram een bijzondere foto. Een mooie foto, maar alle aandacht ging daarbij wel naar haar boezem.

Je kan er ook niet naast kijken. Sarah laat haar boezem flink bewonderen. Het levert de nodige reacties op. "Niet normaal dit", reageert Stephanie. "Laat ze niet vallen", zegt nog een volger.

"Ik begrijp hem"

Het is anders een Kerst met gemengde gevoelens voor Sarah. Onlangs onthulde ze in Beau Monde nog dat de relatie met André enkel een pauze kent. ”We hebben samen besloten, in een face to face gesprek, een pauze in te lassen", vertelde Sarah. ”Hij heeft veel aan zijn hoofd en heeft het zwaar, hij kreeg de afgelopen jaren veel voor zijn kiezen. Hij heeft het nodige te verwerken en daarbij is rust belangrijk. Ik begrijp hem en ik steun hem.”

Nu blijkt echter dat André Hazes al een nieuwe vriendin heeft, Anne-Rose. Hij verwijderde na de publicatie van het interview van Sarah meteen al hun foto's samen. Sarah deed dat op haar beurt ook. Het is duidelijk over en out dus tussen de twee.

Rust

Sarah wenste ook niet meer te reageren op de laatste berichten over het liefdesleven van André. "Wij willen rust", zei ze. Het lijdt echter geen twijfel dat dit toch weer hard zal aangekomen zijn bij haar.

De beruchte foto

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws