Grote zorgen om Marco Borsato: "Opletten dat hij dit niet gaat doen" Buitenland
Buitenland

Grote zorgen om Marco Borsato: "Opletten dat hij dit niet gaat doen"

Grote zorgen om Marco Borsato: "Opletten dat hij dit niet gaat doen"

Marco Borsato zit diep in de problemen. De zanger werd officieel beschuldigd van seksueel misbruik door een 22-jarige vrouw.

Dat misbruik zou jarenlang geduurd hebben en al begonnen zijn op haar vijftiende. Zo zouden er nog meer verhalen zijn over de zanger. Hij zou zich naar verluidt schuldig gemaakt hebben aan grensoverschrijdend gedrag bij minderjarige meisjes. Zelf ontkent Borsato dit en diende hij zelfs op zijn beurt klacht in tegen de 22-jarige vrouw.

Er zijn nog maar weinig Bekende Nederlanders die openlijk hun steun hebben uitgesproken voor Borsato. Het is dan ook een zeer gevoelige kwestie. Positiviteitsgoeroe Emile Ratelband gelooft wél nog volop in de onschuld van de zanger en spreekt dat ook uit.

Ratelband gelooft niet in de klacht van de 22-jarige vrouw. "Zij zegt dat hij aan haar heeft gezeten, hij moet vertellen dat het niet zo is. Waarom moet zij wel worden geloofd en Marco niet? Hij moet opkomen voor zijn rechten!”, stelt hij.

Ratelband meent dat Marco onschuldig is. Tegelijkertijd maakt hij zich erg grote zorgen over hem. "We moeten ook een beetje uitkijken dat hij niet van een brug afspringt in de tussentijd. Daar maak ik me oprecht zorgen om. Ik wil vanaf deze plek ook zeggen: Marco je staat niet alleen. Ik sta achter je!”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws