Jens Dendoncker biedt zijn excuses aan: “Ik heb serieus met hun kloten gerammeld” Buitenland
Buitenland

Jens Dendoncker biedt zijn excuses aan: “Ik heb serieus met hun kloten gerammeld”

Jens Dendoncker biedt zijn excuses aan: “Ik heb serieus met hun kloten gerammeld”

In ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’ bood Jens Dendoncker gisteren zijn ongemeende excuses aan voor alle wantoestanden van het afgelopen seizoen. Mensen werden zonder het te beseffen geconfronteerd met noodzakelijke terechtwijzingen, emotionele bedankingen en romantische vraagstellingen allerhande.

Meermaals werd de macht van de ordediensten misbruikt, zoals de case van David en zijn grootmoeder: hiervoor werden zelfs speciale eenheden van de federale politie ingehuurd. Het vierde seizoen was niet enkel een mentale, maar ook een lichamelijke beproeving.

Nora Gharib werd het fysiek wel heel erg ongemakkelijk gemaakt. Maar zij maakte het haar zussen ook niet gemakkelijk door altijd te laat te komen. Voor de schijnopdracht van ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’ komt ze maar liefst anderhalf uur te laat op de afspraak. Ze zal het geweten hebben…

Wangedrag

Excuses dus van Jens en het hele team aan alle mensen die op de één of andere manier slachtoffer werden van dit programma en dit soort wangedrag ongewild in de schoot geworpen kregen. “Welkom bij de laatste aflevering van het vierde seizoen van ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’”, begon Jens. “Zeven weken lang hebben we weer met de mensen hun kloten liggen rammelen. Aan alle slachtoffers van dit programma: onze ongemeende excuses.”

Populair

Laatste nieuws