Marc-Marie Huijbregts haalt stevig uit: “Dit is gewoon super irritante tv” Buitenland
Buitenland

Marc-Marie Huijbregts haalt stevig uit: “Dit is gewoon super irritante tv”

Marc-Marie Huijbregts haalt stevig uit: “Dit is gewoon super irritante tv”

Marc-Marie Huijbregts heeft zich in de podcast 'Marc-Marie & Aaf Vinden Iets' uitgelaten over een Nederlandse presentatrice. Hij is namelijk allerminst onder de indruk van Dionne Stax, die ‘Droomhuis Gekocht’ presenteert.

"Zij kan ten eerste alleen maar met de man communiceren op één of andere manier", aldus Marc-Marie. "Er gaat een echtpaar mee en zij zit de hele tijd alleen maar te flirten met die Dolf of Rolf, ik weet niet hoe hij heet. Maar heel de tijd maar Dolf dit en Dolf dat."

"En die Dolf ging de hele tijd van die nare dingen zeggen", vervolgt Marc-Marie. "'Nou, ik had niet verwacht dat ik ooit met jou op een bed zou zitten.' En dan gaat Dionne Stax zo koket in de camera kijken van: 'We gaan door!' En die vrouw zit er de hele tijd gewoon bij.’"

Super irritante tv

Als Aaf Brand Corstius suggereert dat de gesprekjes misschien grappig bedoeld zijn, wil Marc-Marie daar niks van weten. "Ik vind het super irritante tv! Nee, dit is gewoon de enige manier waarop zij met mannen kan omgaan. Zij gaat gewoon altijd op die tour met mannen. Er zijn gewoon van die vrouwen die dat hebben. Die kunnen eigenlijk alleen maar op zo’n flirterige manier met je praten en niet gewoon normaal. Ik werd ook steeds geïrriteerder.”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws