Monique Westenberg zwaar onder vuur: “Zo arrogant van haar” Buitenland
Buitenland

Monique Westenberg zwaar onder vuur: “Zo arrogant van haar”

Monique Westenberg zwaar onder vuur: “Zo arrogant van haar”

Monique Westenberg heeft een paar hartstikke leuke dagen achter de rug. Dat liet ze weten op Instagram. “Vandaag had ik met mijn vriendinnen een verjaardagsfeestje! Zo veel lol gehad en heerlijk gegeten met elkaar”, klonk het.

Dit bericht kon op niet veel goedkeuring rekenen bij haar volgers. Nederland kreunt namelijk onder de coronacijfers, en onlangs voerde de regering opnieuw een lockdown in. Monique kreeg dan ook heel wat bagger over zich van mensen die zich braafjes aan de regels houden.

“Nog even dit: mijn dochter is ook jarig met kerst en die heeft maar drie personen uitgenodigd”, laat iemand weten. “Ik had je hoog staan na dat gedoe met André, maar nu? Neenee, sorry.”

“Dit is niet de bedoeling! Wij houden ons aan de regels, dan moet jij dat zelf ook doen. Een beetje dom om deze foto te maken”, merkt een ander op. “Niet slim dit, een tikkeltje arrogant zelfs”, vindt nog iemand. “Monique staat boven de wet!”

“Best dom om een foto met zoveel mensen op Instagram te zetten”, lezen we nog. “Dat kan niet nu er veel ondernemers naar de kloten gaan. Zo jammer dit!” En ook: “En dan ook nog zo dom zijn om het op social media te gooien! En daarna janken omdat mensen boos op je worden. En dat de samenleving in twee groepen wordt verdeeld. Door dit soort mensen zitten we met het hele land in lockdown.”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws