Erika Vlieghe waarschuwt voor 2022: “Dit moeten we goed beseffen” Royalty
Royalty

Erika Vlieghe waarschuwt voor 2022: “Dit moeten we goed beseffen”

Erika Vlieghe waarschuwt voor 2022: “Dit moeten we goed beseffen”

2021 werd dan toch niet het jaar van de vrijheid. Integendeel, de vierde coronagolf zette ons onlangs nog met beide voetjes op de grond. Zal 2022 beter worden?

“Ik hoop vooral dat we in 2022 weer wat balans vinden”, zegt Erika Vlieghe in Het Nieuwsblad. "Het jaar zal inderdaad beginnen met corona - dat moeten we goed beseffen. Maar het zal geleidelijk aan ons leven minder gaan beheersen. Dat zal niet op één moment zijn.”

“Corona zal niet in een vingerknip verdwijnen, en niet op datum XYZ. Het wordt een proces”, benadrukt Vlieghe. “We hebben afgelopen jaar geleerd dat het niet plots gedaan is op pakweg 1 september.”

“En pas op, corona beheerst ons leven nu al minder”, merkt Vlieghe op. “2020 was heel erg pure pandemie, met golven, verschrikking, ontreddering. 2021 was al het jaar van de vaccinatiecampagne. Die is enorm belangrijk geweest, en daar plukken we nu de vruchten van.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws