Jeroen Meus moet nog iets kwijt na overlijden van broer Wim Buitenland
Buitenland

Jeroen Meus moet nog iets kwijt na overlijden van broer Wim

Jeroen Meus moet nog iets kwijt na overlijden van broer Wim

Jeroen Meus moest vlak voor Nieuwjaar afscheid nemen van zijn broer Wim. Hij leed aan darmkanker en was ongeneeslijk ziek verklaard.

Jeroen Meus vertelde er eerder al openhartig over in 2019 in 'De Columbus'. Toen al was zijn broer ziek. "Mijn broer is ernstig ziek. Hij heeft uitgezaaide kanker. Op zijn 41ste", vertelde Jeroen.

Nauwe band

"Wim en ik schelen maar vijftien maanden en ik heb een enorm nauwe band met hem. We zijn yin en yang. Waar ik heel assertief ben, is hij wat rustiger. Ik durf te zeggen dat het Wim is die me met mijn voeten op de grond heeft gehouden in mijn leven", klonk het.

Intussen is Wim er niet meer. Hij overleed enkele dagen geleden. Jeroen nam op Instagram afscheid van hem met de woorden: "Net voor middernacht is mijn lieve broer voor altijd vertrokken. Al het vuurwerk is voortaan voor hem. Ik ga je missen Wikke".

Steun

Het regende steunbetuigingen voor Jeroen Meus en dat heeft de tv-kok duidelijk geraakt. Op Instagram Stories bedankt hij iedereen voor het medeleven. "Bedankt voor alle steun en medeleven", schrijft Jeroen.

Jeroen Meus moet nog iets kwijt na overlijden van broer Wim

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws