Spoiler: Lars en Veronique doen afschuwelijke ontdekking in 'Familie' Buitenland
Buitenland

Spoiler: Lars en Veronique doen afschuwelijke ontdekking in 'Familie'

Spoiler: Lars en Veronique doen afschuwelijke ontdekking in 'Familie'

In 'Familie' breekt er ook weer een nieuwe week aan. Er gebeurde heel wat, met onder meer de dood van Iris.

Volgende week zal de spanning tussen Kato en Louise toenemen. Kato is via Raven te weten gekomen dat Louise al een tijdje verliefd is op hem. Bovendien hebben ze ook gekust. Voor Kato is het moeilijk te begrijpen dat haar beste vriendin niets heeft verteld over haar gevoelens voor Raven.

Afscheid Iris

Voorts wordt er ook afscheid genomen van Iris. Zij overleed bij een auto-ongeluk. Er wordt in zeer intieme kring afscheid genomen, maar wel op zeer emotionele wijze. Loopt daar alles wel zoals gepland of komt er nog een verrassende wending?

"Er wordt ook ingebroken in de loft van Lars en Veronique", vertelt Charlotte Sieben, die de rol van Louise speelt, op HLN. "Zo krijgen de twee nog meer vragen zonder antwoorden."

Watch me

Lars vindt een briefje met 'Watch me'. Aanvankelijk denken Veronique en Lars dat Raven dat briefje misschien geschreven heeft, maar al snel blijkt dat dit niet het geval is. Op zijn tablet ziet Lars hoe er ingebroken is in hun loft. Heeft Leon De Bodt hier iets mee te maken? Wie wil Lars en Veronique treffen?

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws