Cindy doet onthulling: "Dankzij hém ben ik samen met Willy Sommers" Buitenland
Buitenland

Cindy doet onthulling: "Dankzij hém ben ik samen met Willy Sommers"

Cindy doet onthulling: "Dankzij hém ben ik samen met Willy Sommers"

Willy Sommers en Cindy zijn al jarenlang een gelukkig koppel. Dat hebben ze wel te danken aan een Bekende Vlaming.

Willy Sommers is donderdagavond te gast in 'James, de musical'. Er zal dan een musical gemaakt worden van het leven van de succesvolle Vlaamse zanger. Cindy maakt daar uiteraard een belangrijk deel van uit.

Sterke vrouw

"Ik ben blij dat zij achter mij staat", zwaait Willy met lof naar zijn vrouw. "In de showbizz is het niet simpel om iemand te vinden die honderd procent achter de man staat en om daarmee om te gaan. Je staat altijd in de belangstelling, je bent veel weg van huis. Daar moet je een sterke vrouw voor zijn."

Uitegerekend iemand uit de showbizz heeft de twee gekoppeld. "Mijn jeugdvriend, hé", doelt Cindy op zanger Christoff. "Het is ongelooflijk, maar het is zo."

Mooiste cadeau

"Wij waren 15 à 16 jaar toen ik Christoff tegenkwam op een fuif. Ik wist zelfs niet dat hij zong. Hij geraakte niet thuis 's avonds en mijn mama heeft hem toen afgezet in Denderleeuw. We zijn dan blijven contact houden en zo is Christoff dan ook gegroeid en ik ben zijn carrière blijven volgen", aldus Cindy.

"Christoff wist dan ook dat ik fan was van Willy. Zo is dat dan gegaan eigenlijk. Een heel tof verhaal. Willy was het geschenk van Christoff voor mijn verjaardag, maar voor mij was dat de mooiste cadeau uit mijn leven."

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws