Peter Van de Veire: "Ze heeft mij compleet overdonderd, wat een vrouw" Buitenland
Buitenland

Peter Van de Veire: "Ze heeft mij compleet overdonderd, wat een vrouw"

Peter Van de Veire: "Ze heeft mij compleet overdonderd, wat een vrouw"

Peter Van de Veire spreekt in Het Laatste Nieuws openhartig over zijn leven. Ilse, zijn huidige vrouw, speelt daar een erg belangrijke rol in.

Ilse heeft een grote invloed gehad op het leven van Peter. "Ik heb Ilse leren kennen toen ik 36 was, ze heeft mij compleet overdonderd", vertelt hij in Het Laatste Nieuws. "Ik draaide ergens een dj-set, ik zag haar langs achter — lange blonde haren op een elegante rug — en toen ze zich omdraaide, kon ik alleen maar denken: wát een vrouw."

Rust

In Dag Allemaal vertelde Peter dat hij de volle steun kreeg van zijn vrouw na het uitlekken van zijn naaktbeelden. "Toen mijn vrouw een boek geschreven had, vroeg iemand aan haar of we de bladzijde al hadden kunnen omdraaien. ‘Ik weet niet of dat blad moest worden omgeslagen’, zei ze. ‘Dat is een stuk van wie wij nu zijn. Ik weet niet of ik dat per se snel-snel weg wil. Ik denk dat alles in het leven een kans is om te groeien'", citeert hij z'n vrouw.

Bovendien had ze ook een grote invloed op andere zaken, zo stipt Peter aan. "Ilse heeft mij leren praten en luisteren. Ze heeft van mij een betere, een vollere, een menselijkere mens gemaakt. Als er iémand is waar ik rust bij voel, is het bij haar", zwaait hij met de loftrompet naar zijn vrouw.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws