Jitske Van de Veire duidelijk in haar onderbroek: "Gigantisch hard!" Buitenland
Buitenland

Jitske Van de Veire duidelijk in haar onderbroek: "Gigantisch hard!"

Jitske Van de Veire duidelijk in haar onderbroek: "Gigantisch hard!"

Jitske Van de Veire heeft op Instagram een foto geplaatst in haar onderbroek. Nu post ze wel eens vaker schaars geklede foto's.

De dochter van Peter Van de Veire wil echter ook een boodschap kwijt. Mensen maken zich blijkbaar zorgen over haar. Daardoor krijgt ze vaak bezorgde vragen. Die bezorgde mensen stelt ze nu wel heel duidelijk gerust.

"Ik ben oké"

"Ik krijg de laatste tijd vaak de vraag of ik wel oké ben", vertelt ze. "Eerlijk? Ik ben oprecht oké. Ik drink en rook al een half jaar niet meer."

"Ik leg mijn haar al een half jaar niet meer in de plooi. Een half jaar gestopt met compulsief gezond eten en sporten om het overmatig drankgebruik te compenseren en mijn eetstoornis te verbergen. Een half jaar gestopt met make-up. Een half jaar heel erg eerlijk voor mezelf", klinkt het.

"Kies voor mezelf"

Jitske maakt duidelijke keuzes. Keuzes voor zichzelf. "Ik kies al een half jaar gigantisch hard voor mezelf. En dat doet zo goed. Dus ja, ik ben oké. Meer dan ooit", zegt ze vol overtuiging.

Foto

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws