Peter Van de Veire over zoontje: "Ik ben er niet goed van en heb gejankt" Buitenland
Buitenland

Peter Van de Veire over zoontje: "Ik ben er niet goed van en heb gejankt"

Peter Van de Veire over zoontje: "Ik ben er niet goed van en heb gejankt"

Het was vandaag een grote dag voor Lex, het 2,5-jarige zoontje van Peter Van de Veire. Hij ging vandaag immers voor het eerst naar school.

Peter Van de Veire zat vanochtend niet in de studio van MNM en daar had hij een goede reden voor. Lex moest voor de eerste keer naar school en dat moment wilde de presentator niet missen. Hij maakte dan radio vanuit zijn keuken.

Speciaal

"Ik heb mijn zoon net afgezet op school", vertelde hij. "Het was speciaal. Het is heel raar nu. Ik ben echt letterlijk een beetje in de war. Er was vooral heel veel volk. Het ventje is 2,5 en in de crèche was hij de grootste. Nu komt die echter in een wereld vol reuzen terecht."

"Die mensen zijn allemaal zo groot en ik moest hem daar achter laten", ging Peter verder. "Ik was daar niet goed van. Hij was alleen maar van z'n oren aan het maken omdat hij zijn rugzak aan moest doen. Normaal gaven we zijn rugzakje aan de juf van de crèche, maar nu moest die die zelf dragen. Echt protest van hem. Nadien was hij plots weg met de juf."

Tranen met tuiten

"De volgende 20 jaar zal hij dit moeten doen en hij beseft dat helemaal niet. Hij is de speelplaats gewoon vrolijk opgewandeld zonder te beseffen wat een ellende hem nog te wachten staat", grapte Peter.

"Ik kwam in de auto en ik ben beginnen janken. Ik was er echt niet goed van. Ik heb gejankt in zijn plaats. Ik heb dit al drie keer meegemaakt met mijn dochters, maar toen moest ik zo niet janken. Het ligt aan het ouder worden. Dan word je emotioneler", stelde hij vast.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws