Nathalie Meskens deelt zalige video in zwembad met dochtertje Loé Buitenland
Buitenland

Nathalie Meskens deelt zalige video in zwembad met dochtertje Loé

Nathalie Meskens deelt zalige video in zwembad met dochtertje Loé

Nathalie Meskens deelt op Instagram een geweldig filmpje van dochtertje Lima. Die kan al ontzettend goed zwemmen, zo blijkt.

Lima wordt in maart al 2 jaar. Nathalie ging ermee in het zwembad en er werden ook beelden van gemaakt. "Deze vrije vogel voelt zich als een vis in het water", schrijft het tv-gezicht erbij.

"Shame on me"

Nathalie maakte meteen van de gelegenheid gebruik om al haar volgers het beste te wensen voor het nieuwe jaar. "Ik had het nog niet gedaan - shame on me - maar alsnog een Gelukkig Nieuwjaar gewenst aan iedereen."

"Het is een beetje vijgen na Pasen, zeg maar. Daarom echter niet minder gemeend. Dikke natte kussen van ons. Lima drijft alvast vrolijk het jaar in", aldus Nathalie.

Loé

Lima is niet langer het enig kind van Nathalie en Nadim. Ze hebben samen ook een zoontje, Loé. Hij kwam in september op de wereld. Nathalie vertelde eerder al dat het na de bevalling minder evident was voor haar. Twee weken na de keizersnede moest ze immers opnieuw onder het mes.

De zwembeelden

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws