-->

Iedereen spreekt over foto's van Kat Kerkhofs: "Hou op! Je bent prachtig!"

Iedereen spreekt over foto's van Kat Kerkhofs:
Zondag 16 Januari 2022 - 14:00   I   Foto: Instagram   I   door Jonas Wijckmans

Kat Kerkhofs presenteerde gisteren weer samen met Gert Verhulst 'Dancing With The Stars'. Haar bolle buikje kan Kat alvast niet meer verstoppen.

Op Instagram plaatste ze twee foto's van zichzelf. Haar zwangere buik wordt heel mooi geaccentueerd in het kleedje. Bovendien is Kat natuurlijk een mooie vrouw. Dries Mertens is dan ook zwaar onder de indruk en reageert met tientallen vlammetjes.

Buikje

"Dat buikje", merkt ook Kim Van Oncen op. Volgster Nicolien reageert: Wow! Hou op! Je bent prachtig". "Zo'n mooi buikje", klinkt het ook geregeld in de reacties. "Je zag er prachtig uit, Kat!" "Jij bent de mooiste mama", schrijft Shauni.

Kat presenteert nu dus nog een tijdje 'Dancing With The Stars'. Ze reist echter niet voortdurend meer heen en weer naar Italië. Dat kondigde ze op voorhand aan. "Ik ga tijd nemen om te rusten", klonk het. Kat en Dries verwachten hun eerste kindje in maart. Het begint dus echt wel dichterbij te komen.

Zoon

Kat en Dries verwachten een zoontje. “Ik wou graag een meisje", zei Kat daarover in Het Nieuwsblad. "Omdat het me echt vervelend lijkt voor die jongen dat iedereen zijn leven lang gaat vragen: kan hij even goed shotten als zijn vader? Laat het een warme oproep zijn aan de mensen thuis: begin daar niet direct over. Als die jongen iets ander wil worden, mij goed.”

Foto's

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Kat Kerkhofs (@katkerkhofs)

Poll: Vind jij ook dat Kat mooi zwanger is?TAGS  I  Kat Kerkhofs  I  Dries Mertens  I  Kim Van Oncen