VTM valt achterover van kijkcijfers van 'The Masked Singer': "Ongezien" Binnenland
Binnenland

VTM valt achterover van kijkcijfers van 'The Masked Singer': "Ongezien"

VTM valt achterover van kijkcijfers van 'The Masked Singer': "Ongezien"

Ook het tweede seizoen van 'The Masked Singer' is goed op weg om een enorm succes te worden. De eerste aflevering werd massaal bekeken.

Maar liefst 1,8 miljoen mensen keken het afgelopen weekend naar de eerste show bij VTM. Zo haalde de zender 1,37 miljoen live kijkers voor vrijdagavond. Tijdens het weekend kwamen er nog eens 438.356 kijkers bij, die uitgesteld keken naar de heruitzending op zaterdag of via hun decoder.

Boven verwachtingen

Bij VTM zijn ze uiteraard door het dolle heen met die cijfers. “Vlaanderen kroop vrijdag massaal voor de buis voor het langverwachte nieuwe seizoen van The Masked Singer", klinkt het bij de zender. "Dat nieuwe seizoen nam een ongeziene start met maar liefst 1,8 miljoen kijkers. Cijfers die alle verwachtingen overtreffen."

"We zijn dan ook bijzonder trots om te zien dat Vlaanderen opnieuw in de ban is van 'The Masked Singer' en erop los speurt. We kunnen alvast verklappen dat de kijkers de komende weken nog een aantal keer omver geblazen zullen worden!”, luidt het nog.

Yanina Wickmayer

De kijkers zagen hoe Roos als eerste ontmaskerd werd. Het was tennister Yanina Wickmayer die in het pak zat. Een grote verrassing, want niemand had dit verwacht. De speurders gokten op iemand van VTM NIEUWS of het Journaal.

Opvallend: er waren ook heel wat kijkers die niet wisten wie Yanina Wickmayer was. Ze spraken zelfs openlijk op sociale media hun ontgoocheling uit over het feit dat om iemand - volgens hen - minder bekend ging.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws