Edelhert ziet enorm af in 'The Masked Singer': "Kop alleen weegt tien kilo" Binnenland
Binnenland

Edelhert ziet enorm af in 'The Masked Singer': "Kop alleen weegt tien kilo"

Edelhert ziet enorm af in 'The Masked Singer': "Kop alleen weegt tien kilo"

'The Masked Singer' is vrijdag weer van start gegaan, en niet zonder succes. Afgelopen weekend keken 1,8 miljoen Vlamingen naar het VTM-programma.

'The Masked Singer' heeft zijn start dus niet gemist. We kunnen weer weken gaan raden over wie in de kostuums zit. Die kostuums zijn best zwaar om dragen, zo geeft Executive producer Olivier Deprez aan.

Edelhert

"Je moet er iets voor over hebben. De kostuums zijn niet alleen snikheet, ze zijn ook loodzwaar", zegt Deprez. Vooral wie in het kostuum van Edelhert zit, heeft het niet makkelijk. "Alleen al de kop van Edelhert weegt tien kilo", klinkt het.

Er zijn al flink wat verdachtmakingen rond Edelhert. Zo werd Jasper Steverlinck door veel Vlamingen genoemd, maar ook de naam van Johnny Logan dook op.

Robots

Dan heb je nog de Robots. Zij zijn een duo en ook bijzonder leuk verkleed. "De Robots dragen onder hun kostuums een nauw aansluitend nylon pak", aldus Deprez. "De buitenkant bestaat namelijk uit doorschijnende onderdelen."

Eerder raakte al bekend dat presentator Niels Destadsbader op voorhand niet weet wie er in de kostuums zit. De BV's in de kostuums weten dat wél onderling van elkaar.

Ijzersterk

"Ja, dat wel", zegt Deprez. "Je zou vermoeden dat dit een zwakke schakel in de geheimhouding is. Maar het tegendeel is waar: iedereen zit in hetzelfde schuitje. Dat complot schept een ijzersterke band."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws