Tom Waes overmand door schuldgevoel: "Heb het hart van mijn dochter gebroken" Buitenland
Buitenland

Tom Waes overmand door schuldgevoel: "Heb het hart van mijn dochter gebroken"

Tom Waes overmand door schuldgevoel: "Heb het hart van mijn dochter gebroken"

Tom Waes zag zijn huwelijk destijds na tien jaar stranden. Dat heeft zijn dochter veel pijn gedaan, zo zegt de presentator/acteur.

Tom Waes herinnert zich het moment dat hij zijn scheiding aankondigde aan zijn kinderen nog goed. De zoon van Tom had het vooral over een nieuw huis en of hij er een eigen kamer kreeg. De dochter van Tom was echter kapot van verdriet.

Hart gebroken

"Ik heb echt het gevoel dat ik toen haar hart heb gebroken", zegt Tom in LINDA. "Na een tijdje lukte het mijn ex en mij om de zaken goed te regelen, maar voor mijn gevoel was ik er heel vaak niet voor de kinderen."

Een gesprek tussen Tom en de kinderen heeft heel wat veranderd. Zo had zijn dochter niet het gevoel dat hij er vaak niet was en ook bij zijn zoon klonk een positief geluid.

Key-momenten

"Mijn zoon zei dat ik er op alle key-momenten voor hem was geweest. Dus, ja, misschien heb ik het dan toch niet zo slecht gedaan", relativeert hij nu.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws