'Eddy Demarez krijgt zeer slecht nieuws te horen na ongepaste uitspraken' Buitenland
Buitenland

'Eddy Demarez krijgt zeer slecht nieuws te horen na ongepaste uitspraken'

'Eddy Demarez krijgt zeer slecht nieuws te horen na ongepaste uitspraken'

Eddy Demarez (53) heeft in een gesprek met de Belgian Cats zijn excuses aangeboden voor zijn ongepaste uitspraken. "Wij juichen dit gesprek en deze uitkomst toe", klinkt het bij de VRT.

Eddy Demarez had een gesprek met Emma Meesseman en Antonia Delaere. Daarin heeft hij zich uitgebreid geëxcuseerd voor zijn ongepaste uitspraken tijdens de terugkeer van de Belgian Cats na de Olympische Spelen.

Administratieve functie

Demarez wist niet dat de microfoon nog openstond en becommentarieerde het uiterlijk en vermeende geaardheid van een aantal dames van de vrouwelijke nationale basketbalploeg.

De commentator stond jarenlang in de spotlights en nu doet hij bij Sporza een administratieve functie. Het contrast kan niet veel groter zijn.

Warm gesprek

Het gesprek met Meesseman en Delaere heeft Demarez wel deugd gedaan. "Dat was bevrijdend", zei hij aan Sporza. "Het was ’n ontzettend goed, fijn en warm gesprek. De mensen die je gekwetst hebt in de ogen kijken, was erg confronterend."

Toch hoeft Demarez er niet meteen op te hopen dat hij terug kan keren naar het scherm. Sterker nog: het is best mogelijk dat hij nooit meer zal terugkeren. De collega's bij Sporza hebben er hun twijfels bij.

Slecht nieuws

"Voor Eddy is dit een eerste, noodzakelijke stap om zelfs nog maar aan méér te kunnen dénken. Het is zeer plausibel dat hij nooit meer op tv te zien zal zijn of commentaar zal leveren", klinkt het bij de collega's van Demarez in Dag Allemaal.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws