Ophef ontstaan rond Dimi en Vera in 'Big Brother': "De maskers vallen af" voetbal
voetbal

Ophef ontstaan rond Dimi en Vera in 'Big Brother': "De maskers vallen af"

Ophef ontstaan rond Dimi en Vera in 'Big Brother': "De maskers vallen af"

Er is weer heel wat te doen rond de relatie van Dimitri en Vera. Er is ophef ontstaan bij de kijkers na wat Dimitri heeft gedaan.

Is Dimitri wel oprecht met Vera? Gisteren wilde Vera nog eventjes praten met Grace, maar Dimitri stak daar zelf een stokje voor. Hij krijgt op sociale media dan ook forse kritiek voor die move.

Geïrriteerde Dimitri

"Oei, Dimitri die geïrriteerd wordt en dreigt in zijn eigen bed te gaan slapen als Grace en Vera nog even gaan kletsen in de woonkamer. De maskers vallen af", klinkt het bij een kijker.

“En nu zit Grace dus alleen in de woonkamer omdat Vera niet mocht van Dimi… Beste Dimitri, vrouwen zijn geen bezit van een man waarbij jij bepaalt wat ze wel of niet doet.”

Geen goedemorgen

"Uit dat gesprek met Dimitri is geen sprankeltje liefde te bespeuren", concludeert een kijker. "Als hij een pin mag weggeven zal die zelfs niet naar Vera gaan."

Ook vanochtend boterde het niet tussen Vera en Dimitri. "Dimitri kijkt niet eens naar Vera om. Geen goedemorgen, gewoon stoïcijns doorgaan met zijn ontbijt. Arme meid", luidt het.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws