-->

Allison Scott over sextingschandaal rond Sean Dhondt: "Wat een bullshit!"

Allison Scott over sextingschandaal rond Sean Dhondt:
Donderdag 20 Januari 2022 - 16:20   I   Foto: Instagram   I   door Jonas Wijckmans

Allison Scott en Sean Dhondt waren jarenlang gelukkig. Daar kwam een einde aan na het uitlekken van naaktbeelden van Sean.

De uitgelekte naaktbeelden zorgden voor een golf van reacties in Vlaanderen. Iedereen leek de beelden van de BV's, waaronder Sean Dhondt, gezien te hebben. Allison voelde zich flink vernederd. Ze deed uiteindelijk haar verhaal in 'Kat Zonder Grenzen'.

Beslissing uitstellen

Bij Kat Kerkhofs vond ze een luisterend oor. Ze stond erop om een interview aan Kat te geven. "Eigenlijk wist ik tijdens dat interview wel al wat de uitkomst van onze relatie was", vertelt ze nu in Dag Allemaal

"Ik wist perfect wat er moest gebeuren, maar als je in die situatie zit, is het zo moeilijk om een beslissing te nemen en dat uit te spreken. Daarom wou ik ook even weg van alles." 

Frustraties

Allison was naar eigen zeggen gefrustreerd door wat er allemaal in de media was verschenen. Daarom wilde ze absoluut ook zelf eens haar versie van de feiten doen.

"‘Laten we proberen om het schandaal zoveel mogelijk toe te dekken en te doen alsof iedereen zich hier oké bij voelt.’ Fuck that. Hoezo moet ik mij daar oké bij voelen? Dat is bullshit. Dat interview gaf mij een stem", zegt Allison.

Maithé

Intussen heeft Maithé Rivera, de nieuwe vriendin van Sean Dhondt, al gereageerd op het hele interview van Allison in Dag Allemaal. Ze is niet bepaald lief voor de ex van haar huidige partner.

"We zijn een jaar later en sommige mensen voelen nog altijd de nood om slecht over ons te praten. Ik denk dat iemand aandacht nodig heeft", sneert Maithé naar Allison.

Poll: Vind jij dat Allison Scott gelijk heeft?TAGS  I  Allison Scott  I  Sean Dhondt  I  Maithé Rivera  I  Kat Kerkhofs