Kijkers van 'Big Brother' zijn het unaniem eens over Amy: "Iedere keer!" voetbal
voetbal

Kijkers van 'Big Brother' zijn het unaniem eens over Amy: "Iedere keer!"

Kijkers van 'Big Brother' zijn het unaniem eens over Amy: "Iedere keer!"

Amy maakt zich niet alleen onpopulair bij de bewoners van 'Big Brother'. Ook de kijkers beginnen zich flink te ergeren aan de Gentse.

Amy heeft een moeilijke eerste week in het huis achter de rug. Ze huilt veel, praat volgens de kijkers ook te veel over zichzelf en ze ligt lang niet goed bij alle bewoners.

Salar

Zo heeft ze al zwaar uitgehaald naar Salar: "Met Salar gaat het nooit klikken. Bij mij en bij Eveline niet. Hij heeft ons de kans niet gegeven. Ik heb gesprekken van hem gehoord, dat hoeft hij niet te doen. Wij zijn ook mensen met gevoelens."

Voor de kijkers mag ze vertrekken. "Amy zuigt iedereen leeg, ze is alleen maar negatief", schrijft een kijker. "Iedere keer als ik de stream aanzet zit zij te huilen en te zeuren waardoor de streams gewoon niet meer leuk zijn om naar te kijken. Sensatie kan er ook zijn op een andere manier die niet vermoeiend is."

Jankerd

"Ik snap niet dat mensen Amy leuker vinden dan Salar", reageert iemand. "In het echte leven zou ik een betere band hebben met hem dan met Amy!"

"Wat een vreselijke jankerd is die Amy", zegt nog een verongelijkte fan van 'Big Brother'. En: "Ik heb nog niemand gezien die nog maar een beetje positief is over Amy".

Genomineerd

Amy is samen met Leroy en Eveline genomineerd. Zaterdag moet een van hen het huis verlaten en dat bepaalt de kijker. Amy lijkt alvast een grote kans te maken om te moeten vertrekken.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws