Nawel vertrouwt Dimitri niet in 'Big Brother': "Daarom is hij niet oprecht" voetbal
voetbal

Nawel vertrouwt Dimitri niet in 'Big Brother': "Daarom is hij niet oprecht"

Nawel vertrouwt Dimitri niet in 'Big Brother': "Daarom is hij niet oprecht"

Er zijn steeds meer spanningen in het 'Big Brother-'huis. Nawel, die zelf onder vuur ligt bij enkele bewoners, doet nu zélf haar beklag over medebewoners.

Grace is niet te spreken over Dimitri en Kristof. Ze is van mening dat zij niet oprecht zijn. “Ik heb mensen waar ik van hou, maar ook mensen waar ik mee moet leven", zegt Nawel in een gesprek met Grace.

Dimitri 

Ze zegt dat ze geen fan is van Dimitri en Kristof. "Ik heb het gevoel dat Dimitri niet oprecht is", aldus Nawel. Op de eerste dag dat de nominaties van Kristof en Sercan bekend waren, heeft Dimitri blijkbaar iets opmerkelijks gezegd tegen Nawel.

"Dimitri heeft toen tegen mij gezegd dat zijn plan perfect was uitgekomen", vertelt ze. "Het is dan toch gek dat hij toch zo close is met Kristof in het huis?"

Kitty

Voorts vertelt ze ook nog over een akkefietje met Kitty. Eerst deed Dimitri haar na om haar enigszins door het slijk te halen en nadien ging hij haar een knuffel geven. Ook daar is Nawel niet over te spreken.

Nawel is wel zeer te spreken over Grace, zegt ze nog in hun onderling gesprek. "Jij praat nooit slecht over andere mensen", zwaait ze met lof naar haar medebewoonster.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws