Tobias speelt open kaart in 'Big Brother' over wat hij voor Grace voelt voetbal
voetbal

Tobias speelt open kaart in 'Big Brother' over wat hij voor Grace voelt

Tobias speelt open kaart in 'Big Brother' over wat hij voor Grace voelt

Er hangt al een tijdje spanning in de lucht tussen Tobias en Grace. Bovendien werd het aangemoedigd door de andere bewoners.

Dat andere bewoners Tobias probeerden te pushen, is bij hem niet in goede aarde gevallen. Hij ging dan ook het gesprek met Grace aan.

Niet verpesten

De band met Grace is goed en daar wil hij niets aan veranderen. "Ik wil dat niet verpesten, wat mij betreft is het een mooie vriendschap en dat is mooi om te hebben toch”, klinkt het. Grace reageert wel wat teleurgesteld: “Ja”.

Tobias: "Daarbij hoort af en toe een hapje en een dansje, maar daar is de grens..."

Grace: "En pranks"

Tobias: “Ik snap dat de rest het niet zo bedoelt, maar ik ben gewoon een persoon met gevoelens en normen en waarden."

Grace: "Misschien moet je dat met de groep bespreken, vooral met de jongens."

Nette gast

Tobias: "Dat ga ik ook doen, maar ik weet dat ze het zo niet bedoeld hebben. Je leert elkaar steeds meer kennen en ik wil niet neergezet worden als de ‘toyboy’, want ik ben echt een nette gast en zou die dingen ook niet doen. Ik wil best meegaan in een feestje met dansen en zo, helemaal prima. Maar er is voor mij wel een grens en daar zal ik nooit over heen gaan, al helemaal niet op tv. Dan had ik wel aan een ander programma meegedaan.”

Grace zegt dat ze het begrijpt en dat ze zelf ook al vaak voor zo'n programma's gevraagd werd. 'Big Brother' was voor haar echter een droom en ze is naar eigen zeggen niet naar het huis gekomen voor uitbundig gedrag. "Ik ben en blijf mama", klinkt het.

Het fragment

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws