Vera uit 'Big Brother' heeft grote twijfels over Dimitri: "Waarom gebeurt dit niet?" voetbal
voetbal

Vera uit 'Big Brother' heeft grote twijfels over Dimitri: "Waarom gebeurt dit niet?"

Vera uit 'Big Brother' heeft grote twijfels over Dimitri: "Waarom gebeurt dit niet?"

Er is nog steeds veel onduidelijkheid tussen Vera en Dimitri. Vooral Vera heeft veel twijfels over hem, terwijl zij wel echt verliefd is.

Vera bespreekt haar twijfels met Grace in de badkamer. "Vanochtend deed Dimitri erg lief", aldus Vera. "Ik was aan het schoonmaken en dan komt hij even een kusje geven, weet je wel. Dan ben ik gelijk weer super happy."

Gesprek

Toch is dat niet genoeg voor Vera. "Dan denk ik: 'Ik wil ook gewoon leuke gesprekken hebben. Niet elke keer moeten trekken aan een touw voor een gesprek'. Ik wil dat hij naar me toe komt voor een gesprek en vragen stelt", zegt ze.

"Gisteren vroeg ik wat hij nog wilde weten over mij en toen begon hij heel lang na te denken. Ik mag echter ook niet klagen. Ik ben blij dat ik een leuke vibe heb met hem, maar ik hoop dat het blijft en beter wordt."

Verliefd kjiken

"Hanne zei tegen mij dat hoe ouder mannen worden, hoe serieuzer ze ook worden. Dat klopt ook wel. Ik zou willen dat Dimitri wat meer naar mij kijkt. Vrouwen hebben dat meer, zij kijken vaker verliefd", stelt Vera.

"Weet je, het ene moment is Dimitri super gezellig en het andere moment zit hij maar te staren. Dat is niet erg, maar soms denk ik wel: 'Waar ben je met je hoofd?' Hij zit soms wel heel ver weg."

Waarom niet?

Vera wil vooral meer diepgaande gesprekken. "Ik vind hem echt leuk en vraag me af waarom het niet gebeurt. Wil hij dan niet zoveel weten over mij? Wil hij niet weten wie ik ben?"

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws