'Big Brother'-kijkers richten zich tot Amy: "Dit moet je echt doen na je exit" voetbal
voetbal

'Big Brother'-kijkers richten zich tot Amy: "Dit moet je echt doen na je exit"

'Big Brother'-kijkers richten zich tot Amy: "Dit moet je echt doen na je exit"

Amy zit niet meer in het 'Big Brother'-huis. Ze werd eruit gestemd door de kijker. Amy was samen met Leroy en Eveline genomineerd.

Amy had het niet makkelijk in het huis en na haar exit was ze hard voor haar medebewoners. "Het zijn gewoon echt mijn mensen niet. Ik ben erg blij dat ik naar huis mag. Het wordt heel hard gespeeld. Dat wist ik ook", vertelde ze.

Slechte casting

Veel kijkers zijn tevreden dat Amy eruit is. "Slechte casting van de makers. Ze zat daar niet op haar plaats", zegt een fan. "Eindelijk ligt ze eruit", reageert iemand anders.

Niet alle kijkers konden haar natrappen naar de bewoners ook waarderen. "Amy, je bent er nu uit. Ga je druk maken over weet ik veel wat, maar blijf niet aanvallen!", zegt iemand. Nog een andere kijker heeft advies voor Amy: "Je moet echt eens lang en diep in de spiegel kijken".

Nawel

Na haar exit had Nawel het heel moeilijk. Zij kon goed opschieten met Amy en bovendien werd ze gescheiden van Nouchine. Plots zat ze alleen met Peter, die de laatste tijd niet bepaald lief was voor haar.

Amy waarschuwde al dat het lastige tijden worden voor Nawel in het huis. "Zij wordt nu sowieso het nieuwe slachtoffer, om het met die woorden te zeggen", klonk het.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws