Het komt tot confrontatie tussen Peter en Nawel in 'Big Brother': "Een shock" voetbal
voetbal

Het komt tot confrontatie tussen Peter en Nawel in 'Big Brother': "Een shock"

Het komt tot confrontatie tussen Peter en Nawel in 'Big Brother': "Een shock"

Het is in het 'Big Brother'-huis tot een confrontatie gekomen tussen Peter en Nawel. Nawel confronteerde hem met enkele stevige uitspraken die hij over haar gedaan heeft.

"Ik heb gemerkt dat je de laatste tijd afstandelijker bent", vertelt Nawel aan Peter. "Ik kan daarmee leven, maar ik heb net vernomen dat je lelijke dingen over mij hebt gezegd en dat heeft me echt zwaar gekwetst."

Shock

"Ik heb op jou gestemd om te blijven. Ik dacht dat wij een leuke band hadden. Nu hoor ik dingen als 'Die denkt dat ze een prinses is en dat het haar is huis'. Vanwaar komt dat plots en waarom heb je me dat nooit verteld? Waarom heb je dan gedaan alsof je geen problemen hebt met mij? Voor mij is dit echt een shock", aldus Nawel.

"Ik vind je te weinig in de groep", zegt Peter. "Ook met het eten: je schept op, je laat het achter en laat het overal liggen. Ik vind dat niet fijn en het is continu zo. Het zit me ook niet lekker dat je zoveel op de kamer zit. Ik heb het gevoel dat er vanalles in die kamer begint te borrelen."

Geen prinses

"Er borrelt niks in de kamer", benadrukt Nawel. "Ik wil soms even in mijn bed liggen. Als de kijkers mij niet leuk vinden, stemmen ze mij wel weg. Als ik naar mijn kamer wil, dan wil ik dat. Noem me geen prinses. Ik doe echt iets in het huis als ik daar de kans voor krijg."

Peter geeft toe dat hij eerder met Nawel had moeten praten. "Het is ook fijn om er nu over te praten, maar ik wilde er zelf geen ding van maken. Ik heb je niet uitgemaakt voor vuil, dat zou ik nooit doen", zegt hij.

Verontschuldigingen

"Ik verontschuldig mij dat ik niet meteen naar je ben toe gekomen", aldus Peter. "Het waren bij mij gewoon frustraties." Nadien geeft Peter haar nog een knuffel.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws