Deel van bewoners sluit pact en speelt spel nu keihard in 'Big Brother' voetbal
voetbal

Deel van bewoners sluit pact en speelt spel nu keihard in 'Big Brother'

Deel van bewoners sluit pact en speelt spel nu keihard in 'Big Brother'

Er is tussen een aantal bewoners in het 'Big Brother'-huis een pact gesloten over wie er zal genomineerd worden. Het gaat om een flink deel van de groep.

Tobias, Vera, Dimitri, Kristof, Salar en Peter gaan samen dezelfde namen nomineren. Het huis is momenteel in tweeën gesplitst, maar communicatie tussen beide groepen blijft mogelijk. Zo hebben Dimitri en Peter overlegd over de nominaties.

Nawel en Julio

Aanvankelijk hadden de vijf afgesproken om Nawel en Leroy te nomineren. Dat gaat echter niet door. “Plannen zijn gewijzigd, we stemmen op Nawel en Julio”, liet Dimitri weten aan Peter.

Peter reageerde verbaasd op dat nieuws. "Tobias wil niet op Leroy stemmen”, gaf Dimitri een verklaring voor de wijziging. Julio had een grapje uitgehaald met Tobias, maar eentje die hij niet kon waarderen. Wellicht wil hij daarom nu Julio nomineren.

Salar

Of het plannetje doorgaat, zal afhangen van Big Brother. Het is immers nog niet duidelijk hoe er genomineerd zal worden en ook niet of er vrijstellingen kunnen gewonnen worden deze week.

In elk geval lijkt Nawel zich dus wel grote zorgen te moeten maken. Zij dreigt het kind van de rekening te worden. Aanvankelijk had ze een uitstekende band emt Salar, maar die zou nu dus haar wel nomineren.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws