Dit zijn de mogelijke winnaars van 'Big Brother': "Zij is een prachtig persoon" voetbal
voetbal

Dit zijn de mogelijke winnaars van 'Big Brother': "Zij is een prachtig persoon"

Dit zijn de mogelijke winnaars van 'Big Brother': "Zij is een prachtig persoon"

Op social media regent het gokjes omtrent de potentiële winnaars van Big Brother. Dit zijn de namen.

Salar krijgt op social media heel wat te verduren en is duidelijk niet echt populair bij tv-kijkend Vlaanderen en Nederland. Heel wat kijkers hopen namelijk dat de bewoner er snel zal uitliggen. “Die gozer is een volslagen psycho”, klinkt het zelfs. “Zeer akelige, narcistische trekjes.”

Vuilbekkerij 

Verder doet Salar volgens kijkers veel te weinig in huis. “Hij loopt druk te doen in de keuken, maar doet niks. En stoken kan hij als de beste.” Ook Kristof, die vooral bekend is als schlagerzanger Kristof Carpentier maar nu vooral ‘baasspeler Kristof’ genoemd wordt, wordt de prijzenpot niet altijd gegund.

“Voor vele volgers de meest ergerlijke persoon in huis, en zijn vuilbekkerij... Niet te doen.” Het feit dat de zanger steeds het voortrouw probeert te nemen, wordt dan ook niet altijd geapprecieerd. “Bij iedere beslissing hoor je hem erbovenuit. Het zou fijn zijn moest hij even zijn mond houden.” Afgaande op de reacties, lijkt het ons niet dat Kristof als winnaar naar buiten zal wandelen.

Niet alleen Salar en Kristof krijgen bakken kritiek over zich heen. Nawel zou volgens social media veel te arrogant zijn. “Ze ligt een hele dag in bed en komt er alleen uit om te eten en te plassen”, klinkt het. Ook het feit dat Nawel soms ‘arrogant’ zou antwoorden, laat de gemoederen hoog oplaaien.

Moslim 

Maar wie gunt tv-kijkend Vlaanderen en Nederland dan wel de overwinning? Namen die vaak terugkomen, zijn die van Grace en Tobias. Die eerste maakte wel enkele dagen geleden een heel onhandige opmerking wanneer ze vertelde over haar jeugd.

Grace vertelde dat ze op haar 15de zwanger was en daardoor het ouderlijke huis moest verlaten. Ze zou van haar vader een zeer strenge opvoeding hebben gekregen. “Net een moslim.” Een opmerking die bij velen in het verkeerde keelgat schoot.

Ondanks het voorval, is Grace duidelijk nog steeds populair. “Ze is zo’n warm en oprecht iemand. Een prachtig persoon”, schrijven kijkers op social media. “Ik zou uren naar haar kunnen luisteren. Ik gun haar de overwinning zo hard.”

Vriendin 

Ook het moment waarop Grace een nacht naar Vera luistert over haar problemen met bewoner Dimi, wordt door kijkers met veel jolijt onthaald. “Ze is echt een goede vriendin.” Naast haar sympathie, is het ook haar humor die aansteekt. Denk maar aan het moment waarbij de kandidate al zingend achter het fornuis staat met haar eigen versie van ‘Waterval’.

Grace’s maatje Tobias zou ook een serieuze kanshebber zijn. Voor kijkers was het al snel duidelijk dat de twee wel zéér goed overeenkomen, en ook Grace gaf toe dat ze het goed met elkaar kunnen vinden en er wel sprake is van wat geflirt. Willen kijkers de twee zo lang mogelijk in het spel houden om getuige te zijn van pure romantiek? Of spelen zijn “goed hart” en “luisterend oor” ook een rol?

Populair

Laatste nieuws