Eveline en Nawel zijn gedrag van Vera kotsbeu in 'Big Brother': "De druppel" voetbal
voetbal

Eveline en Nawel zijn gedrag van Vera kotsbeu in 'Big Brother': "De druppel"

Eveline en Nawel zijn gedrag van Vera kotsbeu in 'Big Brother': "De druppel"

Vera heeft het moeilijk met haar huidige medebewoners sinds het huis in tweeën gesplitst is. Ze was er zelfs heel emotioneel door.

Nawel en Eveline hebben dat samen besproken en ze zijn niet bepaald positief over dat gedrag van Vera. "Als er hier iemand weggehaald zou worden, zou de sfeer een stuk anders worden", vertelde Eveline over Vera.

Klaar

"Dat is precies wat ik bedoel", reageert Nawel. "Ik heb het in de dagboekkamer aangegeven", aldus Eveline. "Dat je klaar bent?", vraagt Nawel. "Ja, en ze vroegen nog of ik het gesprek aan zou gaan en ik heb nee geantwoord."

Eveline: "Ik doe het niet meer. Ik heb het een paar keer geprobeerd en ik loop tegen een muur aan. Als je geluk hebt krijg je bij mij twee of drie kansen. Als het dan niet is, prima dan. Moet je mij ook niets meer vragen."

Nawel: "Ze wil het niet."

Eveline: "Dat heb ik ook gezegd. Ze is veel meer bezig met de andere kant van het huis. Ze moet het deze week gewoon met ons doen."

Nawel: "Ja, doe gewoon normaal. What the f*ck! Hij zit aan de overkant en ze is helemaal bleeh. Het is gewoon overdreven, sorry hoor. Ik begrijp de liefde, maar kom... Je bent twee weken bij elkaar of zo. Dit is bullsh*t."

Een show

Eveline: "Maar Dimi is zo niet, hé. Hij doet gewoon z'n ding."

Nawel: "Het gaat er gewoon om hoe ze zich opstelt. Wat betekent dat voor ons? Want ze gedraagt zich alsof wij het niet leuk maken voor haar of dat niet willen. Dat is helemaal niet waar."

Eveline: "Dat heb ik ook gezegd. We proberen haar overal bij te betrekken, maar ze wil niet."

Nawel: "Dit is echt een show van haar."

Eveline: "Gisteren in de sauna was voor mij de druppel. Ze kwam erbij zitten en zei niets."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws