Natalia post extreem schattig filmpje van Bobbi-Loua: "Ze is hier zo zot van" Buitenland
Buitenland

Natalia post extreem schattig filmpje van Bobbi-Loua: "Ze is hier zo zot van"

Natalia post extreem schattig filmpje van Bobbi-Loua: "Ze is hier zo zot van"

Natalia houdt haar volgers op Instagram op de hoogte van haar kinderen Bobbi-Loua en Appolo, een dochtertje en een zoontje. Dat zoontje is nog maar in december geboren.

Ditmaal plaatst de zangeres een filmpje op Instagram van Bobbi-Loua. Haar dochter blijkt een grote fan van paarden te zijn. Natalia trekt erop uit met Bobbi-Loua én Appolo. Met twee zitten ze in de buggy.

Zot van paardjes

"Iets nieuw, nu is ze ZOT van paardjes", aldus Natalia over Bobbi-Loua. "Dus doen we een paar keer in de week een stevige wandeling langs alle ‘paardenweien’."

Er zijn alvast volgers die het helemaal herkennen. "Ooit ook elke dag naar de paardjes geweest", zegt Isabelle. "Een stevige wandeling: er is niks beters en dan nog samen met met jouw twee schatten van kinderen" reageert Dorien.

Pony

"Nog evenjes en dat wordt ook een amazone", reageert Lesley. "Ja zo begint het en voor je het weet staat er een pony in je tuin", klinkt het ook nog.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws