Nawel zit er helemaal door in 'Big Brother': "Ik hoor hier misschien niet thuis" voetbal
voetbal

Nawel zit er helemaal door in 'Big Brother': "Ik hoor hier misschien niet thuis"

Nawel zit er helemaal door in 'Big Brother': "Ik hoor hier misschien niet thuis"

Nawel heeft gisteren een zeer moeilijk moment gekend in het 'Big Brother'-huis. Ze stelde zelfs haar aanwezigheid in vraag.

Tegen Julio vertelde ze in de slaapkamer over haar gevoel. “Misschien hoor ik hier wel niet”, zei ze. Nawel gaf aan geen harde speler te zijn. Ze wil altijd oprecht zijn.

Eerlijkheid

“Ik kan ook niet het een tegen iemand zeggen en het andere doen”, reageerde Julio. "Het kan echter wel zijn dat het uiteindelijk moet."

Nawel hoopt ergens dat ze genomineerd wordt en het dan overleeft. Dat zou haar kracht geven. Eerijkheid duurt volgens haar het langst. "Ik denk dat je ook kan winnen op die manier, ook al heb je niet iedereen achter je”, zei ze.

Diepe low

"Ik zit in een hele diepe low", aldus Nawel. "Misschien eindig ik wel in een high als ik mag blijven." Ze verwijst naar de sfeer, de mensen en het andere eten als oorzaken voor dat gevoel.

Nawel had onlangs een aanvaring met Peter. Zij kunnen echter intussen wel weer door één door. Toch zouden een aantal bewoners, waaronder Peter, haar nu willen nomineren samen met Julio. Dat ziet er dus niet bepaald goed uit voor haar.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws