Tobias verrast in 'Big Brother': "Dan zal Dimi Vera moeten nomineren" voetbal
voetbal

Tobias verrast in 'Big Brother': "Dan zal Dimi Vera moeten nomineren"

Tobias verrast in 'Big Brother': "Dan zal Dimi Vera moeten nomineren"

Salar en Tobias hadden een opvallend gesprek in het 'Big Brother'-huis. Het ging over wie ze zeker niet zouden nomineren.

Salar, Tobias, Dimi en Vera vormen een front bij de nominaties. Ook Peter mag daar nog deels worden bij gerekend. “Als je twee maanden in het huis zit, maakt dat denk ik allemaal niet meer uit", vertelt Tobias aan Salar. "Dan heb je een hele mooie tijd gehad.

Dimi en Vera

"Alleen dan wordt het voor Dimi wat lastiger", merkt Tobias op. "Dan moeten wij misschien ook Vera wel nomineren. En Dimi zal dat ook zelf moeten doen.” Tobias lijkt er dus vanuit te gaan dat Dimi Vera eerder zal nomineren dan hem of Salar.

Tobias geeft verder nog mee dat hij zeker niet wil stemmen op Dimi, Grace en Salar. Met Leroy heeft hij ook een steeds betere band, maar Dimi, Grace en Salar behoren tot zijn zogenaamde inner circle.

Kitty

Toen er enkele weken geleden een immuniteitspin moest uitgedeeld worden, koos Tobias voor Vera. Al wilde hij die toen eigenlijk liever aan Kitty geven. “Ik heb dat voor Dimi gedaan hé, daarom voelde ik me ook zo klote. Mijn gevoel ging uit naar Kitty.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws