'Big Brother' grijpt in bij Kristof en Dimi, bewoners reageren erg verrast voetbal
voetbal

'Big Brother' grijpt in bij Kristof en Dimi, bewoners reageren erg verrast

'Big Brother' grijpt in bij Kristof en Dimi, bewoners reageren erg verrast

'Big Brother' heeft ingegrepen na de kritiek die er gekomen was op de uitspraken van Kristof in het huis. Hij ging enkele keren over de schreef.

'Big Brother' heeft de bewoners in het algemeen toegesproken. Hij noemt Kristof dus niet bij naam, maar het is duidelijk dat zijn krasse uitspraken de aanleiding zijn geweest voor deze oproep.

Geen racisme

"Iedereen is welkom in mijn huis. Ik wil dus dat er geen racistische of seksistische opmerkingen gegeven worden. De bewoners dienen dit te respecteren en hier ook rekening mee te houden", klonk het.

Meteen gingen de bewoners aan het speculeren over wie wat gezegd heeft. Het gaat over Dimi en voornamelijk over Kristof. De kijkers lieten op sociale media hun ongenoegen erover blijken. Zij maakten zich al schuldig aan ongepaste reacties.

"Kunnen we het, na ook zijn racistische en verkrachtings'moppen', eens zijn dat Kristof gewoon echt geen humor heeft? Wat is dit in godsnaam? Gaat de productie dit gewoon allemaal laten gebeuren?", klonk het onder meer bij de kijkers.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws