Marco Borsato krijgt plots steun: "Deze ontwikkeling is dramatisch voor hem" Wielrennen
Wielrennen

Marco Borsato krijgt plots steun: "Deze ontwikkeling is dramatisch voor hem"

Marco Borsato krijgt plots steun: "Deze ontwikkeling is dramatisch voor hem"

Het Nederlandse Shownieuws neemt het op voor Marco Borsato. De zanger wordt volgens de deskundigen in het programma veel te hard aangepakt.

Marco Borsato wordt beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag bij minderjarige meisjes. Sindsdien krijgt Borsato heel wat over zich heen. Bij Shownieuws vinden ze dat dit de spuigaten uitloopt.

Dramatisch

"Dat is echt een heel dramatische ontwikkeling: het GelreDome, waar Marco zijn grote triomfen gevierd heeft en ook gehuldigd werd met een plaket dat hij 800.000 bezoekers heeft getrokken met 25 concerten, heeft alles afgedekt", reageert showbizzkenner Albert Verlinden. "Er zijn tegels verwijderd van hem en dit is dan afgedekt. Op een heel klunzige manier, laat ik dat maar zeggen.”

“Het is natuurlijk heel erg ‘in’ om te zeggen: ‘Ja, terecht! Zijn muziek van de radio! Dit moet weg en dat moet weg!’, maar ik vind het best een ingewikkelde", meent Verlinde.

Madame Tussauds

"Je mag bijna niets zeggen over deze hele zaak, maar ik vind het wat als iemand zoveel voor je betekend heeft en dat het GelreDome het dan meteen weghaalt…", klinkt het nog bij Verlinde.

"Ja, en Madame Tussauds pakte vorige week ook zijn momentje en die haalde dat wassen beeld weg", reageert Privé-baas Evert Santegoeds. "Ik dacht: ga eerst maar open en dan zie je het wel. Maar ze waren gewoon dicht, dus dat was een mediamomentje. Dan denk ik: we zien het wel of Marco er nog staat als ze open zijn.”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws