Schot gelost, wordt Lars vermoord in 'Familie'?: "Zo loopt het af" Binnenland
Binnenland

Schot gelost, wordt Lars vermoord in 'Familie'?: "Zo loopt het af"

Schot gelost, wordt Lars vermoord in 'Familie'?: "Zo loopt het af"

'Familie' eindigde gisteravond bijzonder spannend. Er werd een schot gelost, terwijl een geweer op Lars (Kürt Rogiers) gericht stond.

De broer van Lars had hem andermaal ontvoerd met zijn handlanger. Hij is er heilig van overtuigd dat Lars Leon De Bodt deze week gezien heeft. De kijker van 'Familie' weet uiteraard maar al te goed dat dit niet het geval is. Lars wil immers niets meer met Leon te maken hebben.

Politie

Hij wordt nu al een tijdje gevolgd door zijn broer, omdat die denkt dat Lars hem naar Leon zal leiden. Niet dus. Hij probeert Lars nu dus af te dreigen. Op het einde van de aflevering wordt er een schot gelost. De meeste kijkers denken te weten wie het schot gelost heeft.

"Wij denke ndat de politie heeft geschoten. Ze zijn net op tijd aangenkomen", klinkt het bij veel kijkers. De politie kreeg een oproep van Lars. Zij zouden dus net op tijd gearriveerd zijn. "Lars gaat niet uit 'Familie', hé. Hij zal dus gered worden", klinkt het ook.

Afgezaagd

Anderzijds zijn er ook kijkers die zich ergeren aan deze verhaallijn. "Dit begint wel heel afgezaagd te worden", zegt een ontevreden kijker. Het is wel zo dat dit nu al een tijdje aan de gang is. "Een normale mens maakt dit niet mee. Dit is te veel criminaliteit", reageert nog iemand anders.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws