Tony richt opnieuw ravage aan in 'Familie': "Zij wordt zijn nieuwe slachtoffer" Binnenland
Binnenland

Tony richt opnieuw ravage aan in 'Familie': "Zij wordt zijn nieuwe slachtoffer"

Tony richt opnieuw ravage aan in 'Familie': "Zij wordt zijn nieuwe slachtoffer"

De kijkers van 'Familie' raken niet uitgepraat over Tony (Jeroen Van Dyck). Hij is weer op vrije voeten en werd vanwege procedurefouten vrijgesproken.

Daar pakt Tony nu bij iedereen mee uit: dat ze hem hebben vrijgelaten en hij volledig werd vrijgesproken. Uiteraard gelooft niemand hem dat het allemaal om een misverstand ging. De meesten zijn zelfs in shock als ze Tony zien. Denk maar aan de bomma of Vanessa.

Opnieuw Hanne?

Heel veel kijkers zijn boos omdat Tony is teruggekeerd, maar tegelijkertijd zorgt het wel voor heel wat stof om over te praten. Dat is ook precies wat er nu volop gebeurt op de sociale media. De grote vraag: wie wordt het nieuwe slachtoffer van Tony? Richt hij zijn pijlen opnieuw op Hanne of wordt het iemand anders?

Er zijn kijkers die van mening zijn dat het ditmaal iemand anders wordt. Ze weten ook al wie: Louise. Zij heeft net als Hanne een groot hart en is een tikkeltje naïef. Dat is precies het profiel waar Tony naar op zoek is en dat zijn personen die hij makkelijk kan manipuleren.

Op Louise

"Hij zal nu op Louise vallen. Toen hij haar voor het eerst zag, vielen zijn ogen zal uit z'n kas", klinkt het. Intussen blijft Tony ook onder meer Jan en andere familieleden van Hanne terroriseren. In de 'Jan & Alleman' verliet Guido zelfs zijn toog omdat Cédric hem beval om Tony binnen te laten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws