Bart Verhaeghe hard voor Marc Coucke: "Ik zou dat nooit doen" Sport
Sport

Bart Verhaeghe hard voor Marc Coucke: "Ik zou dat nooit doen"

Bart Verhaeghe hard voor Marc Coucke: "Ik zou dat nooit doen"

Marc Coucke verliet vorig jaar KV Oostende om Anderlecht te kopen. Het verraste toen iedereen in het Belgische voetbal. Club Brugge-voorzitter Bart Verhaeghe heeft daar zijn bedenkingen bij.

"Of ik van club zou kunnen veranderen? Neen, nooit. Dat personeel verhuist van club, dat kan. Dat is de broodwinning van die mensen. Maar ik zou het als eigenaar niet kunnen", klinkt het resoluut in De Zondag.

Door de Operatie Propere Handen kwam er heel wat naar buiten over de werkwijze van makelaars. Voor Bart Verhaeghe mogen er grote maatregelen genomen worden. "Maak gerust alles openbaar: transferbedragen, makelaarscommissies, zelfs licentierapporten, geen probleem. De sector zou ook afspraken kunnen maken over de gewenste makelaarsvergoedingen, al is een maximumvergoeding niet juridisch afdwingbaar. Ik ben een optimist: deze crisis kan een geschenk blijken voor het voetbal", meent de voorzitter van Club.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws