Peter doet verschrikkelijke ontdekking in 'Familie', Tony maakt Hanne doodsbang Binnenland
Binnenland

Peter doet verschrikkelijke ontdekking in 'Familie', Tony maakt Hanne doodsbang

Peter doet verschrikkelijke ontdekking in 'Familie', Tony maakt Hanne doodsbang

Het belooft weer een bijzonder spannende week te worden in 'Familie'. Vooral voor Peter en Hanne ziet het er echt niet goed uit.

Peter moet plots constateren dat zijn zoontje Viktor verdwenen is. Peter was in het slaap gevallen in de zetel en Viktor bleek niet meer in zijn wiegje te liggen. Dat blijkt uit de vooruitblik van HLN. "Peter! Victor ligt niet in zijn wieg!", klinkt het paniekerig bij Marie-Rose. "Wat zeg jij nu? Tuurlijk ligt die in zijn wieg", reageert Peter.

Francesca

"Nee, nee!", antwoodt Marie-Rose. "Francesca, je hebt de huissleutel aan Francesca gegeven! De kinderwagen is ook weg." Peter kan dat maar moeilijk geloven. "Waarom zou Francesca dat doen, zonder iets te zeggen?" Daarop belt Marie-Rose naar Francesca.

Ook voor Hanne wacht een zeer onaangename verrassing. Plots verschijnt Tony bij haar in de lift. "Dag Hanne. Wat vond Gaston van mijn fiets?", aldus Tony. "Toch veel beter dan dat van Quinten. Wie verzint dat? Een tweewieler voor een jongen van 17 maanden." Hanne kijkt hem de hele tijd vol verbazing aan.

Examenvragen

Jelle komt in zeer nauwe schoentjes nu blijkt dat hij examenvragen gehackt heeft. Dat zorgt voor de nodige problemen. Hij heeft het erover met Hanne.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws