Peter Van de Veire over kandidaten van 'Big Brother': "Het is bij iedereen zo" voetbal
voetbal

Peter Van de Veire over kandidaten van 'Big Brother': "Het is bij iedereen zo"

Peter Van de Veire over kandidaten van 'Big Brother': "Het is bij iedereen zo"

Peter Van de Veire is voor het tweede jaar op rij de presentator van 'Big Brother'. Bij de casting van het programma is hij toch wel erg geschrokken.

Mensen zeiden tijdens die casting letterlijk: "Ik wil beroemd worden", "Ik wil influencer worden, "Ik wil dat mensen mij graag zien". "Ik had vaak het gevoel dat ze een tekort aan liefde hebben gekend op een bepaald moment in hun leven", zegt Peter daarover in HUMO.

Beroemd

"Ze zijn vroeger misschien niet graag genoeg gezien, ze zijn ooit gekwetst geweest, ze hebben iemand verloren... en roem, zo geloven ze, zal dat allemaal oplossen. 'Als ik beroemd ben, gaat iedereen mij graag zien.' Niet dus", aldus Van de Veire.

Veel mensen beseffen totaal niet wat beroemd zijn inhoudt, zeker de kandidaten van 'Big Brother' niet. "Ja, allemaal. Stuk voor stuk. Hoelang bestaat 'Big Brother' al? Zo'n twintig jaar? Je hebt al zoveel voorgangers gezien, je hebt in interviews kunnen lezen hoe die mensen dat ervaren hebben en toch... ze beseffen het nooit", stelt Peter.

Feiten negeren

Volgens Peter komen de kandidaten stuk voor stuk zichzelf tegen in het huis. "Ze hadden niet gedacht dat de bewoner naast hen elke nacht ging snurken en dat Big Brother hen in het holst van de nacht uit hun bed zou halen. Mensen die beroemd willen worden, durven de feiten, of het léven zelf, al eens te negeren."

Populair

Laatste nieuws