Astrid Coppens laat eerlijk weten of ze zwanger is van een tweede kindje Buitenland
Buitenland

Astrid Coppens laat eerlijk weten of ze zwanger is van een tweede kindje

Astrid Coppens laat eerlijk weten of ze zwanger is van een tweede kindje

Astrid Coppens en haar man Bram Coppens hebben samen één dochtertje, Billie-Ray. Astrid vertelt in Story openlijk dat ze graag voor een tweede kind wil gaan.

Billie-Ray is 2,5 jaar. Het is dus niet zo onlogisch dat het begint te kriebelen voor een tweede kind bij een mama. Dat is ook bij Astrid het geval. "Heel graag, ook voor Billie-Ray, maar we laten de natuur haar werk doen", vertelt Astrid in Story. "Onze kinderwens is sowieso vervuld."

Schattige baby's

"Als er geen tweede meer komt, dan zullen we niet ongelukkig zijn", gaat Astrid verder. "Maar baby’s zijn wel heel schattig, hé. Onlangs kwam Natalia op bezoek met haar zoontje Apollo. Zo’n schattig en lief manneke. En wat een zalig gevoel om zo’n klein boeleke nog eens in mijn armen te houden. Maar momenteel ben ik dus niet zwanger."

Astrid moeten ze in ieder geval niet meer vragen voor een realityshow. Een tijdje geleden kreeg ze nog zo'n voorstel, maar dat heeft ze afgewimpeld. "Ik heb geen zin meer om heel mijn privéleven én mijn gezin bloot te geven aan de kijker", zegt ze daarover.

Populair

Laatste nieuws