Vera heeft er genoeg van en eist duidelijkheid van Dimi in 'Big Brother' Binnenland
Binnenland

Vera heeft er genoeg van en eist duidelijkheid van Dimi in 'Big Brother'

Vera heeft er genoeg van en eist duidelijkheid van Dimi in 'Big Brother'

Volgens ‘BB’-bewoonster Vera schenkt Dimitri niet genoeg aandacht aan haar. Dit is zijn reactie.

Dat Vera stevig twijfelt aan de oprechtheid van Dimi, heeft ze al ettelijke malen duidelijk gemaakt. En dat deed ze opnieuw na de nominatie van afgelopen week. Vera besliste daarbij om Dimi aan te spreken op het aantal gesprekken dat ze al hebben gehad.

Geen interesse

Dimitri wil zijn aandacht volledig op het spel kunnen zetten. Vera daarentegen focust zich liever op Dimi, en dat heeft al meermaals voor discussies gezorgd tussen de tortelduifjes. Ook gisterenavond. Vera voelt zich duidelijk niet emotioneel in balans, en wil dat ook kunnen uiten in een gesprek met Dimi.

“Ik mis dat echt”, begint Vera, maar Dimi is zich van geen kwaad bewust, want volgens hem voeren de twee genoeg gesprekken. Daarbij haalt hij Vera opnieuw naar de realiteit. “Ik wil niet al mijn tijd aan jou besteden, maar ook aan andere mensen, want anders: nominatie.”

Daarop benadrukt Vera dat ze het toch fijn zou vinden om af en toe een gesprek te kunnen voeren met hem. “We hebben dat af en toe”, reageert Dimi. “Al een paar keer. We zitten 24 op 7 bij elkaar en als we nu alles vertellen, hebben we buiten niks meer te vertellen.”

“Ik weet het niet”, antwoordt Vera. “Het lijkt nu alsof je niet heel erg geïnteresseerd bent in mij als persoon.” Volgens Dimi maakt Vera zich druk om niets.

Open boek 

Ook het feit dat Vera al veel meer informatie heeft kunnen verschaffen over Dimi’s leven dan hij over het hare, zint haar duidelijk niet. “Ik weet al wel vrij veel over jou, maar jij nog niet over mij.”

Maar daar heeft Dimi z’n eigen verklaring voor: “Ik ben een open boek. Ik vertel veel. Jij bent eerder introvert, een gesloten boek. Het is daarom niet gek dat jij alles van me weet. Ik vertel alles en geneer me over niets.”

Vera besluit het gesprek over een andere boeg te gooien, en haalt haar verleden naar boven. “Ik heb altijd gezegd, omdat het de laatste keer allemaal fout is gegaan: als ik nog eens iets begin, dan wil ik dat diegene mij net zo leuk vindt als ik hem. Daar ben ik soms een beetje bang voor.”

Reflectie 

De vergelijking met Vera’s ex schiet Dimi in het verkeerde keelgat. “Dat is een reflectie. Dat is reflectie hebben van die andere vriend.” Vera laat het niet bij Dimi’s bewering, en gaat er verder op in.

“Ik wil gewoon dat als ik iemand heel leuk vindt, dat op dezelfde manier een beetje terugkomt. Daarom voel ik me ook een zeur, want we zitten in het spel, maar jij zit écht in het spel en ik ben een beetje m’n dingetje aan het doen.”

Dimi begrijpt Vera’s reactie niet. “Daarvoor heb ik me ook ingeschreven. En ik heb dat in het begin gezegd: ik ga me niet op iemand focussen. Ik wil met iedereen bezig zijn. Anders ga ik me echt wegcijferen, en de laatste twee weken was ik echt weg. Ik probeer me nu weer op te pikken, maar je moet me daarvoor de tijd geven”, besluit Dimi.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws