'Familie'-kijkers kiezen kant tussen Francesca en Marie-Rose: "Ze kent er niks van" Binnenland
Binnenland

'Familie'-kijkers kiezen kant tussen Francesca en Marie-Rose: "Ze kent er niks van"

'Familie'-kijkers kiezen kant tussen Francesca en Marie-Rose: "Ze kent er niks van"

Het gaat helemaal mis tussen Marie-Rose en Peter enerzijds en Francesca anderzijds in 'Familie'. Francesca wil nu zelfs dat Viktor bij haar komt logeren.

Alles draait om Viktor, het zoontje van Peter en Iris. Francesca voelt zich buitengesloten in de opvoeding en vreest dat Peter er momenteel niet voldoende voor kan zorgen. Marie-Rose is dan weer helemaal gekant tegen Francesca en dat zorgt voor spanningen.

Goede grootmoeder

Opvallend: heel wat kijkers nemen het op voor Francesca in dit verhaal. "Fancesca is een zeer goede oma en ze doet haar uiterste beste om Viktor rustiger te maken, maar Marie-Rose kan het gewoon niet verkroppen dat Francesca het zo goed bedoelt", klinkt het bij een kijker.

"Francesca is een goede grootmoeder en ze doet alles goed voor Viktor. Ze weet meer dan die bitch van Marie-Rose, want die kent er niks van", reageert een andere kijker op sociale media. "Hoewel Francesca elke keer de wind van voren krijgt, zat ze er telkens wel boenk op hé. Marie-Rose mag serieus gaan inbinden."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws