Facebook blokkeert Dries Van Langenhove na toespraak Politiek
Politiek

Facebook blokkeert Dries Van Langenhove na toespraak

Facebook blokkeert Dries Van Langenhove na toespraak

Facebook heeft sinds gisteren het persoonlijke profiel van Dries Van Langenhove geblokkeerd. Dat laat hij weten in een bericht op zijn pagina. Van Langenhove beheert namelijk nog twee andere pagina's. Aanleiding was een filmpje van zijn toespraak van de 'Mars tegen Marrakech'. Hij zal nu 30 dagen lang niets kunnen posten op Facebook.

In de bewuste toespraak zegt Van Langenhove onder meer: “Denken jullie werkelijk, beste journalisten, dat hier iemand is die jullie nog gelooft […]? Neen, jullie tijd is voorbij!”

“Laat u niet beliegen dat ‘massamigratie iets van alle tijden is’, of dat ‘die mensen hier opeens in ons land staan’. Dit zijn leugens van politici en journalisten die niets liever willen dan de volledige afbraak van alles wat Vlaanderen Vlaams maakt, en alles wat Europa Europees maakt.”

Facebook heeft hem nu dus geblokkeerd. "Een zoveelste geval van politiek correcte censuur. De video van mijn speech werd van Facebook verwijderd en mijn persoonlijk account is voor 30 dagen geblokkeerd", zegt Van Langenhove.

Populair

Laatste nieuws