Lize Feryn had probleem tijdens 'The Masked Singer': "Anders was ik omgevallen" Binnenland
Binnenland

Lize Feryn had probleem tijdens 'The Masked Singer': "Anders was ik omgevallen"

Lize Feryn had probleem tijdens 'The Masked Singer': "Anders was ik omgevallen"

Lize Feryn zat samen met Aster Nzeyimana in de kostuums van Robots in 'The Masked Singer'. Ze heeft er flink voor afgezien.

Vooral het zware hoofd van Robot was niet evident om dragen voor Lize. "Asters nek is minder lang dan die van mij, bij hem rustte dat op zijn lijf. Niet bij mij, ik moest mijn nekspieren opspannen, anders zou ik omvergevallen zijn", legt ze uit in Het Nieuwsblad.

"Die pakken worden gemaakt in Duitsland", legt Lize uit. "Eens die bij ons zijn, zijn die zo goed als afgewerkt en aan het materiaal kan niets meer veranderd worden. Het enige wat ze nog kunnen doen is hier en daar een mousse plakken om drukpunten te verzachten."

Lize zegt zich wel fantastisch geamuseerd te hebben, maar "het heeft toch een paar jaar van mijn leven gekost", reageert ze. "De optredens zelf waren spannend, en de voorbije weken was het iedere keer bang afwachten hoe het op tv overkwam. Als we net met vrienden op stap waren, gingen we soms buiten staan om stiekem te kijken op onze smartphones. Het hele avontuur was alleszins de max!"

Populair

Laatste nieuws