-->

Nora Gharib eindigt als derde in 'Dancing With The Stars': “Ik was in shock”

Nora Gharib eindigt als derde in 'Dancing With The Stars': “Ik was in shock”
Maandag 14 Februari 2022 - 10:00   I   Foto: Nieuws365   I  

Nora Gharib haalde zaterdagavond brons in ‘Dancing With The Stars.’ Dit is wat ze erover denkt.

Nora en haar danspartner Adrián werden al snel de publiekslieveling. Toch moest ze al voor de laatste dans afscheid nemen van het publiek, want de strijd zou nog gaan tussen Nina Derwael en Jonatan Medart.

Verhaal

Nora legde zich al snel neer bij dat feit. “De teleurstelling was totaal niet groot”, zegt ze in een interview aan onze redactie. “Ik was op alles voorbereid. Ik had een gevoel dat ik op de derde plaats zou eindigen, dus ik had er echt volledig vrede mee.”

“Ik was zelfs in shock dat we van in het begin toch favoriet waren en dat de mensen zo achter ons stonden en tot in de finale zijn geraakt.”

Ondanks de bronzen medaille, heeft Nora toch een doel bereikt. “Het belangrijkste vond ik om iets te brengen waar ik volledig achter stond en waarin ik mezelf kon laten zien, of toch een mooi verhaal zou kunnen vertellen. En dat hebben we vaak kunnen doen.”

Verrast

Voor Nora betekende het ‘DWTS’-verhaal meer dan enkele danspasjes aanleren. “Ik heb geleerd dat je met dans emoties kan uiten en een verhaal kunt vertellen die je op geen enkele andere manier kunt doen.”

“Ik heb bovendien geleerd om uit mijn comfortzone te gaan, mezelf uit te dagen en om nieuwe dingen van mezelf te ontdekken. Ik had niet verwacht dat ik zo zou kunnen dansen. Ook al heb ik vroeger al iets van dans gedaan, dat kan je echt niet vergelijken met dit. Ik heb mezelf echt wel verrast.”

Naast de bronzen medaille houdt Nora aan ‘DWTS’ een goede vriend over. “We klikten vanaf de eerste dag en hebben hetzelfde gevoel voor humor. Dat kom ik niet vaak tegen. Adrián heeft echt de domste humor en wij lachen ons echt met tranen dood, dus dat vond ik erg leuk.”

Respect

Ook al klikten de twee al meteen van begin af aan, toch was het even vreemd om close met een andere man te dansen. “Ik zei nog: ‘Oh my god, hoezo moet ik deze gast de hele tijd aanraken en hij mij? Je denkt daar zeer hard over na, maar langs de andere kant is het zo normaal geworden omdat je weet hoe professioneel het is.”

“Bovendien is er respect tussen ons aanwezig. Als er iets is waar ik me minder comfortabel bij voel, dan moet ik dat maar een keer zeggen en dan is dat ook duidelijk en dan doet hij er ook alles aan om het zodanig te veranderen dat het wel blijft zoals ik wil of zoals ik wil dat het aanvoelt.”

Guilty Pleasure

Een danscarrière is momenteel geen optie voor Nora, maar haar passage in de wedstrijd zou wel voordelen kunnen opleveren. “Dit is echt een ander niveau. Ik heb wel een TikTok-account waar ik af en toe dansjes op plaats. Misschien gaat dat wel een ander level bereiken. Maar we zullen zien.”

“Zo veel tijd heb ik niet”, gaat Nora verder. Ik heb ook nog andere jobs en ik ben ook gewoon mama, en dat neemt al heel veel tijd in. Maar ik doe echt mijn best om dat soort dingen nog voor fans te kunnen doen, en stiekem ook voor mezelf want TikToks maken is misschien wel een guilty pleasure.”

Poll: Vind jij dat Nora had moeten winnen?